Loading

Personal Trainers in Groningen (5)

Afbeelding Groningen

Dicht bij huis sporten met een personal trainer in Groningen?

Op Personal-trainer.nl staan gescreende personal trainers uit Groningen die je op basis van jouw doelstellingen en behoeften kan filteren. Met onze uitgebreide selectie tool kun je heel eenvoudig zoeken in ons personal trainers aanbod.

De provincie Groningen telt 582.161 inwoners en deze zijn verdeeld over 23 gemeentes. Onze website beperkt zich niet tot een bepaalde stad of plaats maar toont alle personal trainers uit Groningen die bij ons zijn aangemeld. Zo vind u trainers uit Groningen, Veendam, Hoogezand en Stadskanaal. Maar natuurlijk ook uit Winschoten, Delfzijl, Appingedam en Haren.

Wilt u aan de slag met een personal trainer bij u uit de buurt? Vul dan onderstaand uw eigen postcode in + de straal waarbinnen je zoekt en vind personal trainers bij jouw uit de buurt!

0 doelen geselecteerd

Informatie lezen

minder filter opties
meer filter opties
Esther de Boer

Esther de Boer

36 jaar - Groningen

Hansjurgen

Hansjurgen

53 jaar - Stadskanaal

Jos

Jos

35 jaar - Groningen

mirjam

mirjam

31 jaar - Groningen

Patrick

Patrick

- Groningen

Hulp nodig?

Lukt het niet om een trainer te vinden die bij jouw past, of wil je dat wij je direct in contact brengen met een trainer die matcht met jouw wensen?

We helpen je graag bij het maken van je keuze. Vul het formulier in, en wij nemen binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je op. Buiten alle personal trainers die op onze website staan, beschikken wij ook over een offline netwerk van personal trainers. Wij zoeken net zo lang door tot wij een trainer vinden die aansluit op jouw wensen.

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten