Loading

Vind de Personal Trainer die bij je past

Op zoek naar jouw ideale personal trainer

Bij Personal-trainers.nl vind je de trainer die bij jou past. Een trainer met alle benodigde diploma’s, gespecialiseerd in jouw trainingsdoel en die je motiveert zoals je dat graag wilt. Wil je een drill sergeant of wil je juist iemand die je op je gemak stelt en je helpt om zelfverzekerder in de sportschool te staan? Uit ervaring weten wij hoe belangrijk de‘klik’ is tussen trainer en klant. Via onze handige zoekfunctie vind je de meest geschikte personal trainer. 

Direct op zoek naar jouw ideale personal trainer via onze zoekmachine? Ga dan naar de volgende pagina:
JA! Ik wil direct beginnen met zoeken naar mijn droomtrainer

 

Personal trainers delen hun kennis met jou!

Onze personal trainers delen graag hun kennis, expertise en persoonlijke visie met bezoekers van Personal-trainer.nl. Ze geven trainings- en voedingstips die je helpen dichterbij je doel te komen. Wil je alle artikelen lezen van onze personal trainers? Ga dan naar de volgende pagina:
Klik hier om tips en trucs van personal trainers lezen

Je eigen profielpagina

Via een eigen profielpagina hou je je doelstelling, metingen, voedingsdagboek en natuurlijk je vooruitgang bij. Je kunt je profielpagina privé houden of delen met andere sporters. Plaats een begin en eindfoto en zie direct resultaat!

Deel je ervaringen

Personal-trainer.nl is ook een online community. Dat betekent dat je op ieder moment van de dag met andere sporters én met je personal trainer ervaringen en informatie kunt uitwisselen. Dit kan op onze Facebook pagina.

  • Blijf gemotiveerd door je ervaringen te delen met medesporters
  • Motiveer anderen om van sporten en gezond eten een levensstijl te maken
  • Laat anderen weten hoe tevreden je bent over jouw personal trainer
  • Heb je je best gedaan? In je profiel zie je de beoordeling van jouw trainer!

Te duur? Geen probleem!

Ook als je budget niet toereikend is, kun je profiteren van de kwaliteiten van een personal trainer. Met Small Group Training deel je een trainer met andere sporters. En ook die vind je hier. Ga naar de onderstaande pagina en klik bij filters op small group training:

Ja! Ik zoek een trainer waar ik mee kan doen met een small group training

Een personal trainer op locatie

Personal-trainer.nl is een platform voor trainers uit heel Nederland. Je vindt dus altijd wel een trainer bij jou in de buurt. Wil je een personal trainer op het werk, thuis of je eigen favoriete trainingslocatie? Ook dat kan. Vul bij onze zoekmachine de locatie in.

Klik op deze link om jouw droomtrainer te vinden met onze zoekmachine

 

HOE HET WERKT:

1. ZOEK EEN TRAINER DIE BIJ JE PAST

Via het trainers overzicht vind je alle Personal Trainers die bij ons zijn aangesloten. Er zijn trainers in heel Nederland, vind zo een trainer bij jouw in de buurt en die past bij jouw wensen. 
Bekijk alle trainers

2. STUUR DE TRAINER EEN CONTACT VERZOEK

Kom in contact met de Personal Trainer die je hebt gevonden. Voordat je online een uitnodiging verstuurd is het goed om te weten wat het kost en wat de mogelijkheden zijn!

3. REGISTREER EEN ACCOUNT OP PERSONAL-TRAINER.NL

Registreer gratis een account op Personal-Trainer.nl. Je kan direct gebruik maken van alle gratis tools! 
Registreer een account

4. VOEG DE TRAINER TOE ALS JOUW TRAINER!

Zoek de trainer waarmee je in contact bent nogmaals op, en klik nu op de button "maak dit mijn trainer". Je bent nu verbonden met de trainer!

 

OVERTUIGD VAN DE VOORDELEN?

Heb je zin om aan de slag te gaan?! Registreer dan snel een account en stuur een uitnodiging naar een personal trainer bij jouw in de buurt. Mee doen is gratis!
VIND EEN TRAINER

 

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten