Loading

Blog

blog image

Personal trainer Amsterdam Zuid

24 September, 2020 - 20:55

Een personal trainer in Amsterdam Zuid aan het zoeken? Kom dan langs in de luxe personal training studio van Delda Sport, slechts 10 min rijden vanaf Amsterdam Zuid. Delda Sport gebruikt kickboksen als instrument in combinatie met krachttraining om de doelen te bereiken. Of je nu fitter en sterker wilt worden, wilt afvallen of weerbaarder wilt worden, met elke doelstelling gaan ze bij Delda Sport aan de slag.

Kickboksen met een personal trainer: de voordelen

Er zijn veel manieren om te sporten. Je kunt natuurlijk leren kickboksen in groepslessen op de sportschool. Of je kunt voetballen, fietsen of zwemmen. Maar kickboksen met een personal trainer heeft als voordeel dat je je doelen snel zult bereiken.

Dat komt omdat de trainer een persoonlijk trainingsschema opstelt, dat precies past bij jouw behoeftes. Als je wilt afvallen, zul je andere oefeningen doen, dan wanneer je een betere conditie wilt.

Daarnaast krijg je alle aandacht tijdens de training. De trainer hoeft niet op andere deelnemers te letten en geeft je feedback wanneer je dat nodig hebt. Doe je een beweging net niet goed, heb je meer motivatie nodig, een steuntje in de rug: de trainer is er voor je.

Op deze manier trainen is gewoon erg leuk. Daarbij komt dat we er bij Delda Sport alles aan doen om jou met plezier te laten trainen. De oefeningen zijn afwisselend en geen training is hetzelfde. Dat helpt je om regelmatig te blijven sporten.

Kies je trainer uit Amsterdam Zuid

Denk je erover om te gaan sporten, dan kan dat bij Delda Sport in Landsmeer in onze luxe kickboksstudio. In tegenstelling tot in normale groepslessen, heb je hier alle ruimte. Wij werken alleen met kleine groepjes. Of je neemt privélessen of krijgt les in de Small Group Training.

Privélessen

Leer in je eigen tempo de kickbokstechnieken en werk aan je persoonlijke doelen. Door de intensieve begeleiding van de personal trainer, zul je snel vooruitgang boeken.

Small Group Training

In deze kleine groepjes trainen maximaal 8 mensen samen. Hierdoor heb je nog steeds genoeg ruimte om je heen, maar heb je wel de gezelligheid van het samen sporten met anderen.

Personal trainer op locatie in Amsterdam Zuid

Als je in Amsterdam Zuid woont of werkt, kan een personal trainer van Delda Sport ook naar je toe komen om een training te geven. Je bent dan geen tijd kwijt met reizen naar de sportschool en kunt sporten wanneer je dat uitkomt.

Trainen kan binnen (in de huiskamer of op je kantoor), maar ook buiten. Als je in de buurt een plein of een park hebt, kunnen we daar trainen. Het is natuurlijk fijn om te sporten in de open lucht.

Dus als je geen zin hebt om naar de sportschool te gaan, helpt de personal trainer op locatie je om toch regelmatig te sporten.

Met kickboksen fit en gezond worden

Zou jij wel een betere conditie willen hebben? Wat sterker willen worden of een paar kilo’s afvallen? Regelmatig bewegen is altijd gezond, maar als je gaat kickboksen kun je pas echt goed werken aan een fit lijf.

Kickboksen is een full body workout, waarbij je ook nog eens veel calorieën kunt verbranden. Zeker als je de sport gaat doen onder begeleiding van een personal trainer, kun je in hoog tempo weer strak in je vel komen te zitten.

De personal trainer helpt je gemotiveerd te blijven, helpt je door te zetten en is je stok achter de deur. Elke week geef je weer alles tijdens de training. Zo gaat het je lukken om dat strakke, fitte en gezonde lichaam te krijgen.

Ben je er ook klaar voor om aan je gezondheid te werken? Zet dan nu die stap en vraag een gratis intakegesprek aan. Vul je gegevens hieronder in en we nemen snel contact met je op.

Gratis intakegesprek >>

 

reactie plaatsen

Personal-Trainer.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten